Onderneming

Een quickscan of een uitgebreid risicorapport, een collectief pensioen voor uw medewerkers of individuele ondersteuning. En wat te doen met de zakelijke schadeverzekeringen? Eén van onze sterke punten is u wegwijs maken in de (complexe) wereld van financiële oplossingen. We zijn een soort extra medewerker. We adviseren, monitoren en beheren uw financiële situatie. Zodat u zich kunt richten op het allerbelangrijkste: ondernemen.

We delen financiële kennis

Pensioen is soms best lastige materie. Zeker voor de meeste medewerkers, die er niet dagelijks mee te maken hebben. Als financiële experts delen wij graag onze kennis. Daarom vinden wij het erg belangrijk om helder en duidelijk te informeren over een pensioen dat past bij de persoonlijke situatie van elke medewerker. Of het nu gaat om een collectieve regeling of om individuele ondersteuning: Pique biedt financiële oplossingen op maat.

Efficiënt en flexibel

Neem contact op met één van onze adviseurs voor een goed gesprek over de financiële situatie van uw onderneming. Dan vertellen wij u graag over alle mogelijkheden.